Store

Van Hoof in het nieuwe normaal.

Ijsjes op jouw bedrijf


Als je bedrijf je werknemers wil belonen met een ijsje voor het behalen van een doel of als je ze wil helpen afkoelen op een hete zomernamiddag, kan je steeds bij Van Hoof terecht. Zo komen we uw leveren onze ijskar of diepvriezer , zo u de ijsjes kan geven en nemen wanneer het uw past op jouw bedrijf voor:

  • opendeurdagen
  • open bedrijvendag
  • opening van een winkel
  • personeelsfeest
  • een mooi idee...

Een ijsje, de ideale traktatie op warme dagen

Wil je weken op voorhand iets vastleggen, dan is dit mogelijk; maar heb je plots zin in een ijsje, dan zullen we al het mogelijke doen om je tevreden te stellen. Zijn het enkel je collega’s die je wil verrassen met een ijsje? Of wil je het bedrijf trakteren op vers schepijs? Onze formule kunnen groepen bedienen van een paar tientallen tot enkele duizenden personen.

Heerlijk schepijs voor jouw collega’s

Wij voorzien de aanwezigen op jouw bedrijf niet enkel van ons heerlijk eigen schepijs maar eventueel ook van diverse Ola-producten zoals Magnum of Cornetto.

Ijs op jouw event


Ijsjes voor je jeugdbeweging, kinderopvang of …

Ben je verantwoordelijk voor events bij een openbare instantie en wil je graag voor een lekkere traktatie van schepijs of stukijsje zorgen bij bijvoorbeeld de opening van een kinderspeeltuin of een park. Wil je jeugdbewegingen of kinderen bij de kinderopvang laten genieten van een ijsje, reserveer dan gratis een ijskar en reclame (paraplu ,vuilbak,bord)

Onze ijskar vandaag nog laten langskomen?

We zijn gewend te werken met aanbestedingen en kunnen je referenties geven van andere openbare instanties die reeds gebruik hebben gemaakt van onze aanpak. Wij stellen ons zeer flexibel op en kunnen op korte tijd langskomen met onze ijskar om heerlijks vers schepijs te scheppen.

Uitgelichte producten

Filter