Verpakking + ECO

Ons assortiment verpakkingen en wegwerpservies is goed te gebruiken voor feesten, evenementen, bedrijfskantines en refters in de zorg of in scholen. Ideaal ook voor take-away, "to go" of "on the go" oplossingen voor snackbars en restaurants.


Het duurzame wegwerpservies is gemaakt voor eenmalig gebruik en geschikt voor zowel koude als warme gerechten. Door de kleine verpakkingen is het ook zeer geschikt voor kleinere feesten, bruiloften en verjaardagen. Een milieubewuste vervanger voor het traditionele plastieken wegwerpservies.


Al het disposable servies in ons assortiment is biobased en composteerbaar. Een groot deel is gecertificeerd composteerbaar volgens de Europese norm EN-13432. Het berkenhout dat gebruikt wordt voor het wegwerpbestek is FSC® gecertificeerd en het palmbladservies wordt volgens fairtrade principe geproduceerd.

Milieuvriendelijke kunststoffen kunnen grofweg worden onderverdeeld in 3 gebieden:

  • Gerecycleerde kunststoffen: kunststoffen gemaakt van gerecyclede kunststoffen in plaats van ruwe petrochemicaliën.
  • Biologisch afbreekbare plastic zakken: gemaakt van traditionele petrochemicaliën, maar, met behulp van de tovenarij van de wetenschap, zijn ontworpen om in korte tijd in het milieu uiteen te vallen.
  • Bioplastics: gemaakt van natuurlijke materialen zoals maïszetmeel en maïs, enz

Hier bij Immago worden we steeds vaker gevraagd om milieuvriendelijke producten.

Een oplossing die we via ons netwerk hebben geïmplementeerd, is het aanbieden van meer biologisch afbreekbare plastic zakken. We bieden voortdurend nieuwe oplossingen voor klanten die meer milieuvriendelijke opties aan hun eigen klanten willen aanbieden.

1 - 60 van 82 items